Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

гроші

pravda.lutsk.ua

П'ятниця, 8 травня 2015, 15:56

Держфінінспекція України відшкодувала фінансові втрати держави на 156,3 млн. грн.

гроші

Протягом І кварталу 2015 року Держфінінспекція України забезпечила відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів держави на понад 156,3 млн. грн. 

Про це повідомила прес-служба Держфінінспекції України.

Загальна сума відшкодування втрат, які були виявлені в попередні роки, становить майже 104,2 млн. грн. Про це стало відомо сьогодні, під час засідання Колегії Держфінінспекції повідомив в.о. Голови Держфінінспекції України Михайло Диба.

За його словами, завдяки заходам, вжитим державними фінансовими нспекторами, до бюджетів, бюджетних установ і організацій та підприємств надійшло понад 47,6 млн. грн. Забезпечено відшкодування і поновлення незаконних, нецільових витрат та недостач ресурсів на загальну суму більш як 108,6 млн. грн.

Спеціалісти Держфінінспекції пред'явили 135 позовів до суду щодо відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на загальну суму понад 96,5 млн грн. Пред'явлення ще 93 таких позовів ініційовано перед органами прокуратури та об'єктами контролю.

Загалом від початку 2015 року Держфінінспекція перевірила 704 підприємства, установи та організації, з яких майже на 85 % виявила порушення фінансово-господарської дисципліни.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.