Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

http://www.radiosvoboda.org

Вівторок, 26 червня 2012, 13:10

Депутати Львівської облради вимагають зняти з розгляду проект закону про мови

Депутати Львівської облради вимагають від Верховної ради України негайно зняти з розгляду проект Закону України "Про засади державної мовної політики", який фактично запроваджує в Україні дві офіційні мови - російську та українську.

 

Таке рішення прийняли сьогодні, 26 червня, депутати Львівської облради.

За це проголосувало 83 депутати із 91.

За словами депутата Ігоря Криськіва, остаточно унеможливити такі антиукраїнські кроки можуть тільки парламентські вибори, в результаті яких демократичні сили отримають у Верховній Раді України більшість, і першочергово скасують всі закони, спрямовані на руйнацію української державності.

Нагадаємо, 5 червня, Верховна Рада України ухвалила законопроект про засади мовної політики у першому читанні. За дане рішення проголосували 234 із 248 народних депутатів, зареєстрованих у сесійній залі. Ініціаторами цього законопроекту є народні депутати від Партії регіонів Вадим Колесніченко і Сергій Ківалов.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.