Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ухилення від призову

info-smila.ck.ua

Понеділок, 11 травня 2015, 15:32

Майже 9,5 тис. осіб ухиляються від призову на Львівщині

ухилення від призову

На Львівщині від мобілізації ухиляється 9493 особи, справи відносно 122 з них внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за статею ухилення від призову за мобілізацією. 

Про це повідомила прес-служба ГУ УМВСУ у Лвьівській області з посиланням на дані військових комісаріатів.

Працівники міліції встановили та попередили про необхідність з’явитись у воєнкомати 3114 осіб, котрі повинні бути мобілізовані до лав Збройних сил України. Також правоохоронці встановлюють місцеперебування ще 3974 призовників, котрі ховаються від служби, - уточнено у повідомленні.

Працівники територіальних органів внутрішніх справ Львівщини спільно з військовими комісарами та представниками органів місцевого самоврядування проводять рейди для виявлення осіб, які ухиляються від мобілізації.

Правоохоронці Львівщини внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань 122 матеріали за ст.336 (ухилення від призову за мобілізацією) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

До єдиного реєстру досудових розслідувань територіальних підрозділів ОВС Львівської області також внесено 8 матеріалів за ст. 335 (ухилення від призову на строкову військову службу) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.