Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ПАТ «Миколаївцемент»

Вівторок, 12 травня 2015, 11:01

У «Миколаївцементі» обійшлося без нещасних випадків

У ПАТ «Миколаївцемент» за більш ніж 4 роки не було зареєстровано жодного нещасного випадку на виробництві.

Про це повідомила прес-служба ПАТ «Миколаївцемент».

«Горджуся тим, що працюю в безпечному колективі, адже разом ми зуміли відпрацювати понад 4 з половиною роки без нещасних випадків на виробництві», - зауважив генеральний директор ПАТ «Миколаївцемент» Роман Марущак. 

ПАТ «Миколаївцемент», що входить до міжнародної групи CRH, як соціально-відповідальний бізнес інвестувало у 2014 році близько 2 млн. грн. в охорону праці на підприємстві.

В основному кошти було використано на створення безпечних умов праці, зокрема: облаштування площадок для обслуговування обладнання та захисного огородження механізмів; встановлення аспіраційних установок; закупівлю засобів індивідуального та колективного захисту, обладнання для безпечних робіт на висоті; навчання працівників; інформаційні та комунікаційні матеріали тощо. 

Крім того, 28 квітня на підприємстві відзначили День охорони праці, в рамках якого було проведено навчальну евакуацію понад 70 працівників до заводського сховища. Такий захід вважають на підприємстві особливо актуальним нині, враховуючи складну ситуацію в країні.

Дещо раніше тут провели й навчання з надання першої долікарської допомоги постраждалим у разі нещасного випадку. Базовий курс пройшли 27 працівників.

Окремо підприємство щорічно відзначає найбезпечнішого підрядника. Адже підрядні організації, згідно з укладеними договорами, також повинні дотримуватися і виконувати правила з охорони праці, які розповсюджуються на всіх без винятку працівників. Цього року перемогло ТзОВ «Мехсервіс – М».

«Аби досягти високих результатів безпечної роботи, мусимо завжди і безумовно дотримуватися усіх правил з охорони праці, залучати кожного працівника до ініціатив з ОП й скеровувати власним прикладом», - повідомив Роман Марущак.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.