Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Західенерго

news.bigmir.net

Вівторок, 12 травня 2015, 16:25

"Бізнес-Інвест" програла суд щодо "Західенерго"

Західенерго

Господарський суд відмовив компанії "Бізнес-Інвест" у визнанні незаконності приватизації 45,103% компанії "Західенерго".

Про це повідомляє "ЛігаБізнесІнформ".

Компанія "Бізнес-Інвест", що входить до групи "Приват" Ігоря Коломойського, в суді наполягала на незаконності приватизації "Західенерго" у 2011 році, переможцем якої став холдинг "ДТЕК" Ріната Ахметова, у зв'язку з відсутністю реальної конкуренції і лобіюванням інтересів "ДТЕК" органами державної влади в тому числі колишнім резидентом Віктором Януковичем.

У свою чергу, суд вирішив, що компанія не надала доказів порушення її прав під час приватизації і відхилила позов.

У листопаді 2011 року холдингова компанія групи "ДТЕК" DTEK Holdings Limited (Кіпр) стала переможцем конкурсу з приватизації 45,1% акцій "Західенерго". "ДТЕК" був єдиним учасником конкурсу.

Раніше Господарський суд Києва відхилив аналогічний позов "Бізнес-Інвеста" з приватизації 50% енергопостачальної компанії "Закарпаттяобленерго".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.