Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

http://www.noviniua.ru

Вівторок, 26 червня 2012, 14:06

На Львівщині під час Євро-2012 нелегали під виглядом вболівальників намагалися перетнути кордон

Четверо нелегальних мігрантів, вдаючи із себе футбольних вболівальників, намагались перетнути західний митний кордон після матчів Євро-2012 у Львові. Про це на сьогоднішньому брифінгу повідомив заступник начальника Західного регіонального управління з підготовки до Євро-2012 Державної прикордонної служби України Іван Амброс.

«Після закінчення матчів Євро-2012 у Львові, коли почався виїзд вболівальників з області, були чотири випадки, коли під виглядом вболівальників намагалися виїхати нелегальні мігранти. Це були були випадки у Шегині і на Мостиській залізничній станції», - розповів Амброс.

«230 осіб мали порушення у паспортних документах, однак рішення про недопуск на територію України ми прийняли лише щодо 23 людей, - повідомив прикордонник. - Переважно рішення приймались на користь вболівальників. Якщо вболівальник приїжджав із внутрішніми документами своєї держави, але мав при собі квиток на матч, то рішення приймалось на його користь. Якщо ж були відсутні паспортні документи, квитки, візи – цілий комплекс документів, таку людину та територію України не допускали».  

За словами Амброса, за час Євро-2012 через західний митний кордон було пропущено 63 тис. осіб і 10 тис. транспортних засобів. Найбільший пасажиропотік був в аеропорту, який, порівняно з аналогічним періодом минулого року, збільшився втричі, на автомобільних пунктах пропуску потік людей зріс на 25%, на залізниці – на 10%. Було оформлено 275 літаків та надійшло 78 повідомлень із аеропортів про виліт груп вболівальників.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.