Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Андрій Садовий

Четвер, 14 травня 2015, 16:15

Опришки з Довбуша незадоволені надвірною діяльністю Садового

Андрій Садовий

Мешканці будинку на вул. Довбуша залишилися незадоволеними реконструційними роботами внутрішнього двору, що тривають два тижні. 

Сьогодні, 14 травня, відбувся брифінг щодо реконструцкції трьох внутрішніх дворів на вул. Довбуша, 1, на якому був присутній міський голова Андрій Садовий, голова Галицької РА Ірина Іванчина та мешканці будинків.

На вул. Довбуша, 1, 7а та 11 другий тиждень триває реконструкція  внутрішніх дворів, яку виконує компанія «Комплекс-про», її планують закінчити до кінця травня.

На місці зруйнованого асфальту замощують плитку, встановлються заїзди у двори, підмостки навколо будинків та пішоходні доріжки.

Вартість робіт складає 800 тис. грн., а загальна площа дворів складає 1 тис. 750 м.кв.

«Дуже важливо, щоб у мешканців була енергія робити реконструкцію це разом з нами, аби потім це оберігали і доглядали. Повністю перезамощується дорожнє покриття дорожньою плитку. Всього на цей проект ми маємо 798 тис. гривень, за місяц часу роботи будуть проведені», – повідомив Андрій Садовий.

Однак місцеві мешканці заявили, що план проекту не був узгоджений з ними і тому не були враховані їх потреби.

Так, мешканець будинку Довбуша, 1, Петро Підгірний, повідомив, що заїзд у двір розрахований лише на одну машину, до того ж, до плану не включили тротуар.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.