Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Парасюк

Четвер, 14 травня 2015, 17:55

Жовківська райрада відмовилася підтримати вимогу нардепа Парасюка

Володимир Парасюк

Депутати Жовківської райради сьогодні відмовились ухвалювати будь-яке рішення щодо призначення протеже нардепа Володимира Парасюка Олександра Гостіщева на посаду начальника РВ МВСУ у Жовківському районі. 

Голова Жовківської райради Тадей Швай пояснив позицію депутатів тим, що дане питання не входить в компетенцію депутатів райради. 

Про це Варіанти повідомив редактор сайту Прикордоння Андрій Бучко.

Сьогодні ж у Жовкві представники ряду громадських організацій на чолі з нардепом Володимиром Парасюком вимагали від депутатів Жовківської райради ухвалити рішення про підтримку призначення Олександра Гостіщева на посаду начальника районного відділення міліції.

На пленарне засідання також завітали представники громадськості району, які вистувають проти цього призначення,  і які 6 травня зірвали представлення Гостіщева на цю посаду. Серед них помічено багато прихильників  ВО "Свободи".

Перед депутатами райради виступив Гостіщев.

У обговоренні цієї події в соціальніх мережах дописувачі звертають увагу, що сьогодні відбувається пленарне засідання Верховної Ради України, на якому писутність нардепа  Володимира Парасюка була б доречною.

Нагадаємо, 5 травня стало відомо, що Олександр Гостіщев призначений на посаду начальника РВ МВСУ у Жовківському районі.

У лютому народний депутат Влодимир Парасюк заявив, що він поставив перед міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим вимогу замінити начальників районних відділів міліції у Жовківському та Яворівському районах на людей, кандидатури яких запропонує нардеп. 

фото

відео

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.