Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

залізниця

forbes.ua

П'ятниця, 15 травня 2015, 11:12

Львівська залізниця на межі зупинення перевезень

залізниця

Через зношеність бандажів для залізничних коліс сьогодні у рейси не вийшли 15 електровозів та 20 тепловозів.

Про це повідомляє прес-служба Львівської залізниці.

Львівська магістраль відчуває гострий брак бандажів для коліс, оскільки використовує їх для організації перевезень у гірській місцевості, на Карпатських перевалах. 

12 травня Антимонопольний комітет України призупинив проведення закупівель чорнових бандажів для коліс залізничного рухомого складу. 

«На рік Львівська залізниця потребує близько 2 тисяч бандажів на тяговий та приміський рухомий склад. Сьогодні потреба у бандажах надзвичайна. Зволікання з постачанням можуть мати дуже негативні наслідки, навіть до зупинки руху на магістралі»,– розповів заступник начальника Львівської залізниці з рухомого складу і матеріально-технічного постачання Мирон Дацко.

Закупівлі бандажів для колісних пар проводять централізовано, востаннє Львівська магістраль отримувала їх від Укрзалізниці більш ніж півтора роки тому – у листопаді 2013 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.