Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Театр пива "Правда"

П'ятниця, 15 травня 2015, 11:47

Кількість отруєних у !фестівській Правді зросла до 48 осіб

Театр пива "Правда"

Внаслідок харчового отруєння у львівському ресторані "Театр пива "Правда" госпіталізували уже 48 осіб.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У період з 12 до 15 травня 2015 року в Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню з попереднім діагнозом – «харчова токсикоінфекція» та «гостра кишкова інфекція» госпіталізовано 48 осіб, з них 4 дитини віком до 18 років, які харчувались в ресторані "Театр пива "Правда" на площі Ринок.

Ресторан належить компанії "Холдинг емоцій !FEST".

За повідомленням держсадепідслужби всі захворілі 11 травня харчувалися у !фестівській Правді та вживали кури-гриль, картоплю по-домашньому, страви з риби та страви з заварним кремом.

Як повідомили у компанії "Холдинг емоцій !FEST", за їхнім зверненням санітарно-епідеміологічна служба взяла зразки продуктів на експертизу, а ресторан був закритий на дезінфекцію.

«Також ми вжили заходів, аби усунути ймовірну проблему, якщо така є у нашому закладі. Ресторан закритий на дезінфекцію. За одну добу було проведено кількаразову дезінфекцію кухні та всіх приміщень закладу. Шеф-кухаря та усіх працівників кухні, що працювали в понеділок, 11 травня, відсторонено від роботи до з'ясування обставин та отримання результатів аналізів», - розповідають у "Холдингу емоцій !FEST".

Результати санітарної експертизи будуть відомі через декілька днів.

«Ми розглядаємо кілька ймовірних версій, що могли спричинити таку ситуацію: неякісні продукти від постачальників, людський фактор чи недобросовісна конкуренція», - наголошують у компанії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.