Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

реєстраційна служба у Львові

uk.wikipedia.org

П'ятниця, 15 травня 2015, 12:49

У Львові реєстраційні служби працюватимуть у вихідні

реєстраційна служба у Львові

Через великі черги реєстраційні служби Львова працюватимуть 16, 17, 23 та 24 травня.

Про це повідомила прес-служба Головного територіального управління юстиції у Львівській області.

У Львові утворилися великі черги у реєстраційну службу, що на  вул.Словацького 1, через внесення інформації до Єдиного державного реєстру юридичних осіб і фізичних осіб підприємців.

Відтак управління юстиції встановило додаткові робочі дні, які припадають на 16, 17, 23 та 24 травня.

Як зазначає в.о.начальника Головного територіального управління юстиції у Львівській області Ярослав Жукровський, 25 травня закінчується термін щодо внесення інформації до Єдиного державного реєстру юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців.

За останні два тижні значно збільшився наплив підпримємців, які подають документи. При такій кількості бажаючих державні реєстратори не встигають обробляти всі запити. У робочому режимі створюються всі умови для вчасного внесення відповідної інформації до реєстру.

Разом із цим, фахівцями обласного управління задля забезпечення надання якісних адміністративних послуг здійснюється постійне консультування і роз’яснення положень законодавства в приміщенні реєстраційної служби, а також залучено додаткового реєстратора. Окрім цього, управління юстиції забезпечило можливість безкоштовного отримання форми №4 та №6.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.