Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт дороги

loda.gov.ua

П'ятниця, 15 травня 2015, 16:46

Завершується ремонт траси Червоноград-Жовква

ремонт дороги

На Львівщині завершується ремонт ділянки дороги від Межиріччя до Червонограда – дорожники кладуть асфальтобетонне покриття.

Про це повідомила прес-служба Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Львівські дорожники на ділянці автодороги Р-15 Ковель-В.Волинський-Червоноград-Жовква км 123+000 – км 129+000 (село Сілець – Червоноград) кладуть вирівнюючий шар асфальтобетону, а також влаштувують з’їзди та планують узбіччя.

Згідно з планом ремонту, передбачається також реконструкція посадкових майданчиків, заїзних кишень для автобусів, з’їздів, встановлення дорожніх знаків.

На ремонтній ділянці методом холодного ресайклінгу було здійснено розпушування конструктивних шарів автодороги з подальшою регенерацією та влаштуванням вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття.

Будівельники також здійснили роботи з влаштування водовідвідних канав, водопропускної труби і викопали траншеї. Останні роботи здійснювались в два етапи, адже під час ремонту рух автотранспорту на ділянці здійснюється в реверсному режимі.

На етапі підготовчих робіт була покладена щебенева подушка та монолітні фундаменти, прокладені ланки одноочкових залізобетонних труб, влаштовані два оголовки.

Нагадаємо, ремонт ділянки від Межиріччя до Червонограда дороги Червоноград-Жовква розпочали у жовтні 2014 року. Уряд виділив 4,5 млн. грн. на ремонт 1 км цієї дороги, проте фінансування робіт наразі не здійснили.

Ремонт проводить ТзОВ «Магістраль Південь» (Одеса) на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.