Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

бланки субсидій

ipress.ua

П'ятниця, 15 травня 2015, 17:21

Субсидії отримають близько 25% населення

бланки субсидій

Цього року кількість сімей, які отримають субсидії, коливатиметься від 3 до 4 млн.

Про це повідомила прес-служба уряду.

«За нашими прогнозами, число отримувачів субсидій складе від 3 до 4 млн. сімей. Це близько 25% населення», - повідомив заступник міністра соціальної політики Віталій Мущинін.

За його словами, останній раз такий обсяг громадян, які мають право на субсидії, був у 2000 році.

Щодо бланків для оформлення субсидій, то процес надання їх громадянам завершений. Проте Міністерство соціальної політики за підтримки Світового банку додатково підготовило ще 2 млн. бланків.

Віталій Мущинін також запевнив, що на сьогодні немає проблем, які можуть заблокувати роботу нової системи субсидій. Для забезпечення стабільності роботи системи у регіони розіслано програмне забезпечення для розрахунку розміру субсидій.

«За підтримки та фінансування Світового банку Міністерство організувало навчальні семінари щодо роз’яснення положень нового порядку призначення субсидій, з населенням проводиться інформаційна та роз'яснювальна робота», - наголосив Віталій Мущинін.

Нагадаємо, львів'яни отримали бланки для оформлення субсидій 6 квітня. Також вартість бланків та інформаційної кампанії про субсидії закладена в нові тарифи на електропостачання

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.