Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

львівська опера

city-adm.lviv.ua

Неділя, 17 травня 2015, 13:03

Масова мобілізація призведе до зриву роботи Львівської опери – звернення акторів театру

львівська опера

Артисти Львівського національного академічного оперного театру ім.Соломії Крушельницької публично висловили подивування тим, що в театр надійшло близько 35 мобілізаційних повісток і стверджують, що масова мобілізація призведе до зриву роботи театру. 

Про це йдеться у зверненні, оприлюдненому в соціальних мережах.

"Для нас, артистів театру, є дещо незрозумілим такий масовий (для нашого театру) забір високодосвідчених кадрів! Ми наголошуємо на тому що для нашого театру така повальна мобілізація призведе до того що з афіші зникнуть певні найменування вистав,та може взагалі зірвати роботу театру", – сказано у зверненні.

Мобілізаційні повісткі отримали в бильшості саме актори театру. 

"Серед запрошених на службу є артисти оркестру, хору, провідні солісти опери та провідні солісти балету,також є Заслужені артисти та навіть Народний артист України... Наприклад, в балет театру повістки прийшли відразу чотирьом провідним танцюристам з семи", - зазначено у зверненні.

"Скидається враження, що хтось з чиновників навмисне намагається знешкодити академічні мистецькі традиції України", - висловлюють припущення актори театру і цікавляться скільки чиновників та їхніх дітей сьогодні мобілізовано до армії.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.