Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

гривня

unian.ua

Понеділок, 18 травня 2015, 13:46

У Кабміні пройдуть консультації щодо індексації зарплат і пенсій

гривня

Гройсман доручив профільним комітетам Верховної ради розпочати консультації з урядом про індексацію зарплат і пенсій.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Гройсман доручив профільним комітетам ВР розпочати консультації з урядом про індексацію зарплат і пенсій

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман доручив профільним комітетам парламенту розпочати консультації з Кабінетом Міністрів України про індексацію зарплат і пенсій для напрацювання пропозицій парламенту.

"Я зараз офіційно даю доручення комітету з питань бюджету, з питань соціальної політики розпочати офіційні консультації з профільними комітетами про можливість індексації, напрацювати спільні рішення, інформувати Верховну Раду, керівників фракцій коаліції про реальний стан речей", - заявив голова Верховної Ради Володимир Гройсман.

За його словами, під час консультацій мають бути отримані відповіді на запитання, коли можна розпочати процес індексації, на яких умовах і скільки коштів на це необхідно.

"Я просив би професійно опрацювати це питання і надати відповідні пропозиції парламенту", - зазначив Володимир Гройсман.

Нагадаємо, уряд планує підвищити зарплати та пенсії у грудні.

Також з 1 січня 2016 року пенсії прокурорам, суддям та державним службовцям нараховуватимуться за загальними принципами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.