Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Театр пива «Правда»

Понеділок, 18 травня 2015, 14:22

42 львів'яни, які отруїлися !фестівській Правді, все ще у лікарні

Театр пива  «Правда»

Внаслідок отруєння у ресторані Театр пива «Правда», 42 особи залишаються у лікарні, з них 4 – діти.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Станом на 18 травня зі стаціонару виписали 13 осіб на їхню вимогу з числа тих, хто отруївся у ресторані.

На лікарняних ліжках залишаються 42 людини, з них четверо дітей. Стан 18 осіб наближений до задовільного, решти – середньої важкості.

Встановлено, що всі захворілі упродовж 10-12 травня харчувалися у ресторації Театр пива «Правда», вживали кури-гриль, картоплю по-домашньому, страви з риби та страви з заварним кремом, як повідомили в адміністрації комунального закладу Львівської обласної ради «Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня».

Нагадаємо, через харчове отруєння у львівському ресторані Театр пива «Правда» до лікарень звернулося 52 особи, у 8 з них медики виявили сальмонельоз.

Як запевнили у компанії "Холдинг емоцій !FEST", за їхнім зверненням санітарно-епідеміологічна служба взяла зразки продуктів на експертизу, а ресторан був закритий на дезінфекцію. Проте у неділю, 17 травня, ресторан продовжував приймати відвідувачів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.