Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

фестиваль wizArt

wiz-art.ua

Понеділок, 18 травня 2015, 17:14

Львів очікує на фестиваль Wiz-Art 2015

фестиваль wizArt

21-24 травня стартує 8 Львівський міжнародний фестиваль короткометражних фільмів Wiz-Art.

Про це повідомила прес-служба ЛМФКФ Wiz-Art. 

Цього року у рамках конкурсної та позаконкурсної програми фестивалю покажуть близько 100 стрічок з різних куточків світу. Гості фестивалю зможуть відвідати кінопокази, майстер-класи українських та іноземних режисерів, лекції.

У міжнародному конкурсі представлять 17 кінострічок такі країни: Нідерланди, Велика Британя, Румунія, США, Франція, Німеччина, Канада, Іран, Туніс, Ліван, Швеція, Таїланд, Фінляндія, Австрія, Даніїя та Україна, всы вони змагатимуться за головний приз фестивалю ? гран-прі, а також за призи в трьох номінаціях ?краща режисура, кращий сценарій та краща операторська робота.

Міжнародне журі фестивалю визначатиме найкращі короткометражки, у його складі три режисери: Катaжина Ґондек (Польща), Крістофер Шварц (Австрія) та Олександр Ратій (Україна). 

У національному конкурсі змагатиметься 10 українських стрічок, укладених у 2 програми.

Фестиваль проходитиме у Львівському палаці мистецтв, Центрі міської історії Центрально-Східної Європи та Львівському кіноцентрі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.