Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

колодязь

ibud.ua

Вівторок, 19 травня 2015, 11:30

Ревізія у «Бориславводоканалі» - виявлені порушення

колодязь

Внаслідок виявлення численних порушень у діяльності КП «Бориславводоканал» бориславськими посадовцями займуться правоохоронці.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За результатами ревізії, яку провели підрозділи обласної Держфінінспекції виявили ряд порушень, які свідчать про неналежне здійснення господарської діяльності у підприємстві.

Результати ревізії направлено у правоохоронні органи для відповідного реагування. Стоїть питання про зловживання становищем з боку керівництва міської ради Борислава та водоканалу.

Міському голові Борислава запропоновано чіткі кроки для врегулювання ситуації та забезпечення стабільного водопостачання.

Станом на сьогодні жителям міста Борислава відновлено подачу води, відімкнену через через борги КП «Бориславводоканал» перед ПАТ «Львівобленерго» за спожиту електроенергію. Загальна сума невиплачених коштів становить 1 млн. 500 тис. гривень.

Нагадаємо, 14 травня о 17:00 год. ПАТ«Львівобленерго» припинило подачу електроенергії на насосній станції «Рибник» КП «Бориславводоканал».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.