Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

сонячні колектори

fly-tech.com.ua

Вівторок, 19 травня 2015, 13:08

На Львівській магістралі встановлять 27 сонячних колекторів

сонячні колектори

До кінця року для підігріву води Львівська залізниця планує   встановити 27 сонячних колекторів.

Про це повідомила прес-служба Львівської залізниці.

Нещодавно 3 потужні сонячні нагрівачі почали працювати на станції Трускавець. Вони забезпечують теплою водою кілька десятків кімнат відпочинку та господарські приміщення на вокзалі.

У другому кварталі цього року 5 геліосистем встановлять у локомотивному депо Львів-Захід, ще 4 – у локомотивних депо Здолбунів та Ковель. Також один колектор працюватиме у пасажирському вагонному депо Чернівці.

Моторвагонне депо Здолбунів планує облаштувати 10 сонячних нагрівачів до початку осені. По одному колектору встановлять у Стрийській, Івано-Франківській, Ужгородській дистанціях колії та у БУ-5.

Окрім того, у пасажирському вагонному депо Ковель для підігріву води у пральні та у пункті переставляння вагонів замість вугілля використовуватимуть відходи деревини.

За попередніми прогнозами, завдяки використанню нетрадиційних та відновлювальних джерел енергії замість природних ресурсів, Львівська залізниця  у 2015 році планує зекономити майже 900 тисяч гривень. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.