Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ЗСУ

ogo.ua

Вівторок, 19 травня 2015, 13:18

Українській армії бракує 7,7 млрд грн

ЗСУ

Міноборони просить в уряду додатково виділити на армію 7,7 млрд грн, з яких на зарплату військовим витратять 4 млрд грн.

Про це повідомляє РБК-Україна.

"У зв'язку з зростанням чисельності особового складу Збройних сил України після прийняття закону України "Про чисельність Збройних сил України", проведенням заходів часткової мобілізації, в 2015 році Міністерству оборони України для задоволення невідкладних потреб додатково необхідно 7,7 млрд грн", - йдеться в повідомленні Міноборони.

Зокрема, 3,9 млрд грн планується направити на виплату грошового забезпечення військовослужбовцям ЗСУ; 1,8 млрд грн – на речове забезпечення військовослужбовців; 1,3 млрд грн – на харчування особового складу; 432,5 млн грн – на виплату грошової допомоги сім'ям загиблих і пораненим військовослужбовцям, які брали участь в антитерористичній операції; 181,8 млн грн – для облаштування навчальних центрів, полігонів, польових таборів і блокпостів; 120 млн грн – на виплату грошової компенсації за піднайом житлових приміщень військовослужбовцями.

Нагадаємо, всього на нацбезпеку України в бюджеті на 2015 рік було закладено 90 млрд грн.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.