Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

авіарейси

rewalls.com

Середа, 20 травня 2015, 09:43

Відсьогодні зі Львова стартує прямий рейс до Тель-Авіва

авіарейси

Сьогодні авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» відкриває перші прямі рейси між Львовом та Тель-Авівом.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Регулярні рейси МАУ зі Львова виконуватимуться на сучасних літаках «Боїнг-737» та «Ембрайєр-190» з двома класами обслуговування – бізнес та економ.

Рейси між Львовом та Тель-Авівом виконуватимуться раз на тиждень у період з 20 травня по 16 вересня 2015 року. Виліт зі Львову по середах о 17:40 год, приліт до Тель-Авіва – о 21:00 год за місцевим часом. Виліт з Тель-Авіва о 22:00 год, приліт до Львова – о 01:30 год за місцевим часом.

Для пасажирів, що вилітають рейсами МАУ зі Львова до Тель-Авіва (PS783) та з Тель-Авіва до Львова (PS784), доступна послуга самостійної реєстрації на сайті авіакомпанії. Он-лайн реєстрація відкривається за 23 години і закінчується за 2 години до вильоту рейсу за розкладом.

«Запуск прямих рейсів до Тель-Авіва – перший етап реалізації масштабної програми прямих польотів МАУ зі Львову. Вже у другій половині червня наші пасажири із Західного регіону матимуть змогу скористатися внутрішніми рейсами МАУ до Одеси, а також міжнародними – до Риму, Болоньї і Мадриду. Літо – традиційний час для подорожей, і наше завдання, як провідного українського перевізника, – максимально розширити спектр можливостей наших клієнтів, запропонувавши їм швидкі, зручні та безпечні авіаперевезення», - зазначила корпоративний прес-секретар МАУ Євгенія Сацька.

Ціна квитка економ-класу в обидві сторони з урахуванням всіх зборів і податків складає зі Львову від 6561 грн., з Тель-Авіва – від 321 USD.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.