Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

life:)

itc.ua

Середа, 20 травня 2015, 10:15

У Львові life:) запустив 3G-зв'язок

life:)

Оператор мобільного зв’язку life:) вперше запускає 3G-зв'язок у Львові.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Львів став першим містом, в якому усі охочі абоненти можуть підключитись до 3G+ Інтернету від life:).

За словами в.о. головного виконавчого директора life:) Ердала Яйла, компанія оголосила про комерційний запуск своєї абсолютно нової 3G-мережі в першому місті – Львові, з якого почнеться розгортання національного 3G-покриття life:).

Технологія 3G+ від life:) може підтримувати максимальну швидкість Інтернету до 63,3 Мбіт/сек. 3G+ від life:), а це можливість для абонентів дивитися потокове відео, швидко передавати важкі файли, завантажувати відео та здійснювати відеодзвінки.

«Для нас комерційний запуск 3G-мережі має надважливе значення. Адже це подія, на яку чекали всі українські користувачі мобільного зв’язку, суспільство і вся Україна. Ми раді оголосити, що перший комерційний запуск відбувся і став відліком для розгортання національного 3G-покриття. Ми маємо намір відкрити для всіх українців 3G-мережу №1 в Україні, тож швидко і впевнено йдемо до цієї мети. Аби запустити першу львівську 3G-мережу найкращої якості, ми провели грандіозну роботу зі встановлення обладнання, програмного забезпечення, відстроювання і тестування. Тепер ми так само наполегливо працюємо над тим, щоб якомога швидше порадувати українських абонентів запуском 3G-мережі №1 в інших містах України», - прокоментував Ердал Яйла.

Нагадаємо, 30 квітня у Львові український оператор «Київстар» протестував 3G зв’язок.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.