Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

прес-конференція з представниками НАТО

Середа, 20 травня 2015, 14:41

НАТО проводитимуть на Львівщині міжнародні навчання

прес-конференція з представниками НАТО

У вересні на Львівщині відбудуться спільні міжнародні навчання ДСНС України та НАТО із запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Сьогодні, 20 травня, відбулась прес-конференція щодо спільного міжнародного навчання ДСНС України та НАТО із запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій UKRAINE-2015.

Навчання проводитимуться з 21 по 24 вересня 2015 року.

«До участі у навчанні залучено близько 30 країн, загальна чисельність до 600 чоловік і до 300 одиниць техніки. Навчання проходитимуть на території Львівської області. Ми прагнемо успішно провести це навчання»,– зазначив директор Департаменту реагування на надзвичайні ситуації Григорій Марченко.

Учасниками навчань стануть рятувальники ДСНС України, фахівці Міністерства охорони здоров'я, представники місцевих органів влади Львівщини та представники країн-членів НАТО.

Керівник Євроатлантичного координаційного центру по реагуванню на надзвичайні ситуації Гюнтер Бретшнайдер розповів, що відпрацювання дій ліквідації наслідків катастроф техногенного характру та природних катаклізмів відбудуться, незважаючи на мовний бар'єр між командами рядувальників з різних країн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.