Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

лист до депутатів

facebook.com

Четвер, 21 травня 2015, 11:40

Громадськість погрожує ініціювати відставку Садового

лист до депутатів

Якщо у Львові не буде пам'ятника митрополиту Шептицькому, львів'яни збиратимуть підписи щодо усунення Андрія Садового з посади мера.

Про це повідомив кореспондент Варіантів з сесії Львівської міської ради.

Сьогодні, 21 травня, на сесії Львівської міської ради член фракції ВО "Свобода" Яромир Самагальський звернувся до мера Львова Андрія Садового з вимогою припинити ігнорування конкурсного проекту будування пам'ятника Андрію Шептицькому та площі Святого Юра.

У іншому разі "Свобода" разом з громадськими організаціями звернуться до уряду та президента з проханням перенести святкування 150-річниці від дня народження митрополита Шептицького зі Львова до Івано-Франківська.

Наразі громадські організації Львова написали з цього приводу відкритий лист до депутатів міської ради.

Окрім того, ГО "Святий Юр" також проти проекту спорудження пам'ятника Шептицькому, який затвердив виконком міськради.

Голова фракції "Свобода" у міськраді Любомир Мельничук пригрозив Андрію Садовому збором підписів щодо усунення його з посади мера.

"Фарисейство має закінчитися – все це може погано закінчитися не тільки для вас, Андрій Іванович, але й для іміджу міста", - заявив Любомир Мельничук.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.