Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

поїзд

ogo.ua

Четвер, 21 травня 2015, 15:53

До Трійці через Львів курсуватимуть 4 додаткових потяги

поїзд

На день Святої Трійці Укрзалізниця призначила ще 3 додаткові поїзди до Львова.

Про це повідомила прес-служба Укрзалізниці.

Так, поїзд № 207 Київ – Ужгород відправиться у рейс із Києва у п’ятницю 29 травня о 17:30 год. Поїздом можуть скористатися також мешканці Вінниці, Хмельницького, Тернополя, Львова, Мукачева та інших міст.

Цього ж дня, 29 травня о 22:23 год, у рейс вирушить додатковий поїзд №269/219 Київ – Івано-Франківськ. Поїздом, у складі якого курсуватимуть вагони плацкартні, купейні та класу люкс, можуть скористатися мешканці Козятина, Вінниці, Жмеринки, Хмельницького, Тернополя, Львова та Ходорова.

Також Укрзалізниця призначила додаткові рейси поїзда № 108/107 Одеса – Ужгород: з Одеси поїзд вирушить у рейс у п’ятницю 29 травня о 19:10 год та зворотно в суботу 30 травня о 17:48 год. Поїздом можуть скористатися мешканці Котовська, Крижополя, Вапнярки, Жмеринки, Хмельницького, Тернополя, Львова, Стрия, Славського, Мукачева та інших міст.

Нагадаємо, раніше Укрзалізниця вже призначила додатковий поїзд Запоріжжя – Івано-Франківськ.

Також цими вихідними через Львів курсуватиме додатковий поїзд №269/219 Київ – Івано-Франківськ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.