Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Ремонт дороги біля Золочева

highways.lviv.ua

П'ятниця, 22 травня 2015, 17:34

На трасі біля Золочева розпочали класти асфальт

Ремонт дороги біля Золочева

На Львівщині триває ремонт траси Львів-Тернопіль – на ділянці обхід Золочева кладуть вирівнюючий шар асфальту.

Про це повідомила прес-служба Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Наразі тривають роботи по зміцненню основи дороги та регенерації існуючого дорожнього одягу з додаванням нових матеріалів методом холодного ресайклінгу.

Зараз рух транспорту на цій ділянці здійснюється у реверсному режимі.

Повністю ремонт ділянки дороги Львів-Тернопіль обхід Золочева з врахування погодних умов і за умови стабільного фінансування буде завершено наприкінці 2015 року, як прописано у дороворі, укладеним між Службою автомобільних робіт у Львівській області та ТзОВ «Техно-Буд-Центр».

На ремонт цієї ділянки дороги Кабмін передбачив виділити 12 млн. 200 тис. грн. Поки що постанова не затверджена, але роботи виконуються згідно договору.

Нагадаємо, ремонтні роботи на ділянки дороги Львів-Тернопіль обхід м. Золочів розпочато у жовтні 2014 року за кошти державного бюджету. А саму дорогу біля Золочева збудували у 1983 році. Проте капітальний ремонт ні разу не проводився.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.