Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

чемпіонат "Золотий Лев"

pivdennij.com

Понеділок, 25 травня 2015, 17:40

У Львові визначать найкращих перукарів і візажистів Західної України

чемпіонат "Золотий Лев"

26-28 травня у Львові, в ТВК "Південний" пройде відкритий відбірковий тур Чемпіонату України з перукарського мистецтва, макіяжу, нігтьової естетики, нарощування та декорування вій "Чемпіонат Заходу "Золотий Лев".

Про це повідомляє прес-служба ТВК "Південний".

Вибірковий тур проходитиме у рамках фестивалю "Дзеркало моди" у виставковому центрі "Південний-EXPO", що на території торгового комплексу "Південний"

Під час заходу відвідувачі фестивалю зможуть не лише побачити останні віяння індустрії краси, але й придбати засоби догляду за волоссям, нігтями та шкірою безпосередньо у виробників.

На відвідувачів чекають останні новинки та тенденції індустрії краси, вигідні пропозиції, акції, знижки, розіграші, професійні конференції, семінари, чемпіонати та шоу-покази.
Окрім цього, у рамках фестивалю відбудеться відкритий Чемпіонат Західної України з масажу.

У рамках фестивалю заплановані також численні професійні заходи для працівників індустрії краси: майстер-класи з нігтьової естетики; майстер-класи з візажу; майстер-класи з перукарського мистецтва, косметологічна конференція та семінар-тренінг для адміністраторів та директорів салонів краси.
Контакти організаторів: +38 (056) 373-93-70/71, +38 (0562) 357-357; (093) 013-80-69

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.