Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівський транспорт

Вівторок, 26 травня 2015, 11:49

З 1 червня пільговий проїзд скасовується не для всіх

Львівський транспорт

Уряд не буде скасовувати безкоштовний проїзд для пенсіонерів, чорнобильців та інвалідів.

Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

Ветерани праці, діти війни, учасники війни, жертви нацистських переслідувань, члени сімей загиблих чи померлих ветеранів війни, інваліди І-ІІІ груп, особи, постраждалі внаслідок Чорнобильської катастрофи І та ІІ категорій, зможуть і надалі користуватися правом на безкоштовний проїзд.

"Особи, які належать до категорій учасників війни, жертв нацистських переслідувань, дітей війни, ветеранів праці, інвалідів, чорнобильців І та ІІ категорій, з 1 червня цього року зможуть і надалі реалізувати своє право на безоплатний проїзд у міському і приміському транспорті відповідно до зазначених урядових рішень як пенсіонери за віком або інваліди", - пояснив Міністр соціальної політики України Павло Розенко.

Павло Розенко також закликав органи місцевого самоврядування якнайшвидше забезпечити реалізацію права на пільговий проїзд зазначених категорій громадян.

«Щоб не провокувати суспільну напругу довкола важливого для багатьох українців питання, закликаю місцеві ради якомога швидше ухвалити відповідні рішення», - заявив Павло Розенко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.