Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

негода на Львівщині

facebook.com

Середа, 27 травня 2015, 09:41

Негода наробила біди на Львівщині

негода на Львівщині

26 травня внаслідок негоди на Львівщині було підтоплено 2 житлових будинки, 15 підвалів будівель та 6 присадибних ділянок. Зруйновано 1 господарську будівлю, відсутній доїзд до частини села (80 домогосподарств) та вітром пошкоджено покрівлю 1 житлового будинку.

Про це повідомив департамент з питань цивільного захисту населення Львівської ОДА.

Рятувальниками було відкачано 1416,5 куб.м води, а саме:

м. Львів – підтоплено 1 житловий будинок, 4 підвали житлових будинків, 1 підвал ТОВ 1 присадибну ділянку, 

сел. Брюховичі вул. Кленова, 1 підтоплено 1 житловий будинок та 1 присадибну ділянку.

Бродівський район - схиловим стоком зруйновано 1 господарську будівлю та підтоплено 1 підвал житлового будинку в с. Суховоля.

Яворівський район – підтоплено 1 житловий будинок, 6 підвалів житлових та господарських будівель, 3присадибні ділянки. Відсутній доїзд до частини с. Мальчиці через пошкоджене дорожнє полотно:

с. Мальчиці підтоплено 6 підвалів житлових та господарських будівель та 3 присадибні ділянки. Стічними водами розмито дорожнє полотно довжиною 5 м, відсутній доїзд до 80 домогосподарств. На місці працювала ОГ Яворівського РВ;

с. Страдч підтоплено 1 житловий будинок. Для відкачки води виїжджала ОГ Яворівського РВ ДСНС, відкачано - 30 м3 води.

Самбірський район – підтоплено підвальне приміщення піцерії «Бістро» та прилегла територія в м. Рудки по вул. Валова, 9. 

Пустомитівський район – вітром зірвано металеву покрівлю на площі 27 м2 з приватного житлового будинку (розміром 10 х 5) по вул. Старе Село, 42 с. Кам’янопіль.

Обстановка контрольована. Загрози для життя людей немає.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.