Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

реставрація вікон

pamjatky.org.ua

Середа, 27 травня 2015, 13:27

У Львові продовжують реставрувати центр міста

реставрація вікон

Для реставрації історичних вікон та вхідних дверей в старій частині Львова місто шукає столярів-реставраторів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Починаючи з 2010 року, українсько-німецький проект «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова» в тісній співпраці з Львівською міською радою втілює програму реставрації історичних вікон та вхідних дверей в старій частині міста Львова. 

Зацікавлені та ініціативні мешканці квартир сплачують лише 30% коштів реставрації, решту 70% оплачує проект GIZ. Програма супроводжується фаховими семінарами для львівських фірм-виконавців, а також надаються консультації в процесі виконання реставраційних робіт.

У такий спосіб було фахово відреставровано близько 250 об’єктів на загальну суму понад 3,5 млн. грн.

«Оскільки програма користується великою популярністю серед мешканців, ми терміново шукаємо для подальшої співпраці столярні фірми з досвідом роботи у сфері реставрації, а також тих, хто зацікавлений в здобутті відповідної кваліфікації і, таким чином, зможе відкрити для себе довгострокову можливість заробітку», - зазначили у GIZ.

Відтак, 16 червня 2015 року о 17.00 год у приміщенні офісу за адресою вул. Богомольця 6, оф.6 відбудеться інформаційний захід для всіх зацікавлених.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.