Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

фестиваль

ТВК «Південний»

Середа, 27 травня 2015, 13:55

У Львові триває свято краси

фестиваль

У Львові розпочався відкритий відбірковий тур чемпіонату України з перукарського мистецтва, макіяжу, нарощування та декорування вій «Золотий Лев».

Про це повідомила прес-служба ТВК «Південний».

Чемпіонат триватиме до 28 травня у рамках фестивалю індустрії краси «Дзеркало моди» і проходять у виставковому центрі «Південний-EXPO», що на території торгового комплексу «Південний» за адресою м. Львів вул. Щирецька, 36.

Під час фестивалю відвідувачі фестивалю можуть не лише побачити останні віяння індустрії краси, але й придбати засоби догляду за волоссям, нігтями та шкірою безпосередньо у  виробників.

На відвідувачів чекають останні новинки та тенденції індустрії краси, вигідні пропозиції, акції, знижки, розіграші, професійні конференції, семінари, чемпіонати та шоу-покази.

Окрім цього, у рамках фестивалю 28 травня відбудеться відкритий чемпіонат Західної України з масажу.

У рамках фестивалю заплановані також численні професійні заходи для працівників індустрії краси: майстер-класи з нігтьової естетики; майстер-класи з візажу; майстер-класи з перукарського мистецтва, косметологічна конференція та семінар-тренінг для адміністраторів та директорів салонів краси. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.