Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

маршрутки

neruxomist-lviv.at.ua

Середа, 27 травня 2015, 16:49

Вихідними у Львові змінять рух транспорту через центр

маршрутки

Внаслідок чемпіонату України з багатоборства у суботу центр Львова перекриють.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На вихідних Львів приймає XVIII Чемпіонат України з багатоборства тілоохоронців. Зокрема, змагання пройдуть 30 травня на площі Адама Міцкевича де з 04.00 до 20.00 год. для руху транспорту буде перекрито відрізок дороги від пам’ятника А. Міцкевичу до площі Галицької, а також 31 травня змагання відбудуться на стадіоні «Арена Львів».

Відтак, на час проведення змагань, 30 травня, з 04.00 до 20.00 год. буде перекрито відрізок дороги від площі А. Міцкевича до площі Галицької. Не перекриватимуть виїзд з вулиці Коперника та розворот на проспекті Свободи.

За інформацією начальника управління транспорту ЛМР Віктора Щира, 30 травня громадський транспорт, який курсує по проспекту Свободи через площу А. Міцкевича, здійснюватиме об’їзд за маршрутом, який проводиться під час перекриття центру міста щонеділі.

Відтак, громадський транспорт курсуватиме за таким маршрутом:

Маршрут №24: вул. Бандери – вул. Коперника – вул. Стефаника – вул. Дудаєва – просп. Шевченка – вул. Герцена – вул. Франка – пл. Соборна – вул. Личаківська.

Маршрути №45 та №48: вул. Сахарова – вул. Вітовського – вул. Франка – вул. кн. Романа – пл. Галицька – пл. Соборна – вул. Франка – вул. Вітовського.

Маршрут №1: закорочено до пл. Різні.

Маршрути №5А та №47А: пл. Різні – пл. Д. Галицького – вул. Підвальна – вул. Личаківська.

Маршрути 3А, 4А та №53: пл. Різні – пл. Д. Галицького – вул. Підвальна – пл. Соборна – вул. Франка – вул. Ш. Руставелі – вул. Франка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.