Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

підроблені бронежилети

dailylviv.com

Середа, 27 травня 2015, 17:17

У Львові засудили осіб, які продавали підроблені бронежилети

підроблені бронежилети

Прокуратура Львівщини домоглась скасування незаконного вироку та засудження осіб, які реалізовували підроблені бронежилети.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області

Сьогодні, 27 травня, апеляційним судом Львівської області скасовано незаконний вирок Сихівського районного суду щодо 2 громадян, які продавали підроблені засоби захисту, призначені для учасників АТО.

До того ж, аферисти знали, що ці бронежилети не відповідають державним стандартам і не захищають від кульових поранень у разі обстрілу. У такий незаконний спосіб дует збагатився майже на 250 тис. грн.

Нагадаємо, що судом цих осіб було визнано винними у вчиненні кримінальних правопорушень та призначено їм покарання у виді 2 років 6 місяців позбавлення волі з одночасним їх звільненням.

Прокуратура Львівської області не погодилась з таким вироком та оскаржила його до апеляційного суду Львівської області.

Сьогодні, судом скасовано незаконний вирок, а кримінальне провадження щодо зловмисників скеровано на новий судовий розгляд.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.