Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

опалювальний сезон

ridna.ua

Четвер, 28 травня 2015, 12:29

Опалювальний сезон завершився з залишком газу

опалювальний сезон

Наступний опалювальний сезон в Україні пройде успішно - обсяги закачування газу в поточному сезоні перевищують 2 млрд. 300 млн куб.м.

Про це повідомляє РБК-Україна. 

"Якщо говорити про обсяги закачування блакитного палива в поточному сезоні, вони перевищують 2 мільярди 300 млн кубічних метрів. Тобто був залишок після проходження опалювального сезону, почали сезон закачування, накопичили більше 2 мільярдів 300 млн кубічних метрів газу. Для українців це означає, що опалювальний сезон пройде успішно і в будинках буде тепло", - заявив начальник відділу зв'язків із громадськістю та пресою ВАТ "Укртрансгаз" Максим Білявський.

Зараз на об'єктах газової інфраструктури проводиться плановий ремонт.

"Укртрансгаз" почав підготовку до опалювального сезону. Починаючи з травня, протягом п'яти місяців включно до жовтня будуть проведені відповідні заходи, ремонтні роботи на об'єктах газотранспортної інфраструктури, будуть відремонтовані газорозподільні станції, через які блакитне паливо завдяки роботі регіональних підприємств з газопостачання потрапляє в будинку наших споживачів", - зазначив Максим Білявський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.