Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

незаконний збут алкоголю

vinnitsa.info

Четвер, 28 травня 2015, 16:03

На Львівщині виявили 3 випадки незаконного збуту алкоголю

незаконний збут алкоголю

У Червонограді за травнень виявили три випадки незаконного зберігання та збуту алкогольних напоїв.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління МВС України у Львівській області.

Під час проведення рейдів, червоноградські міліціонери виявили трьох мешканок Червонограда, котрі зберігали та продавали алкоголь сумнівної якості.

У одної з правопорушниць – 61-річної місцевої мешканки, правоохоронці виявили майже 30 літрів алкоголю незрозумілого походження, яким вона торгувала на одному з червоноградських ринків.

На іншому ринку правоохоронці виявили ще одну шахрайку, проте там продавчиня не тримала при собі таку велику кількість "продукції", а поповнювала запас по мірі продажу.

Під час огляду однієї з квартир, у якій була облаштована так звана забігайлівка, правоохоронці виявили 74-річну пенсіонерку та ємність з алкоголем. Пляшку самогону у неї можна придбати за 30 гривень. 

Матеріали про порушення скеровано в слідче управління фінансових розслідувань Головного управління Державної фіскальної служби України у Львівській області.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.