Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

учасники АТО

ukr-online.com

Четвер, 28 травня 2015, 16:15

Особові справи львівських бійців ? у сепаратистів

учасники АТО

Васюник звернувся до керівництв МВС, СБУ, державної служби у справах ветеранів війни та учасників АТО щодо вирішення питання про особисті дані учасників АТО зі Львівщини, які зараз розміщенні на сепаратистських сайтах.

Про це повідомив народний депутат України Ігор Васюник на своїй сторінці у Фейсбуці.

До юристів Центру правого захисту часників АТО звернулись львівські бійці, які воювали у складі добровольчого батальйону патрульної служби міліції особливого призначення "Шахтарськ", а потім "Торнадо".

Їх оформили на службу при ГУ МВС Дніпропетровської області.

"Коли бійці почали з’ясовувати, чому їм не видають документи для оформлення статусу учасників АТО, виявилось, що їхні документи та особові справи передали в Луганське обласне управління МВС. Питання для чого?", ? повідомив Ігор Васюник.

Наразі особисті дані українських бійців зараз розміщенні на сепаратистських сайтах. ПІБ, посади, домашні адреси, номера мобільних телефонів.

Загалом оприлюднено дані 170 військових зі всієї України.

"Зрозуміло, що це навмисний "злив інформації" і не поодинокий випадок. Я направив звернення до керівництв МВС, СБУ, державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО, а також керівнику добровольчого батальйону, в складі якого львівські бійці проходили службу", ? розповів Ігор Васюник.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.