Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Почесного консульства Держави Ізраїль в Західному регіоні України з резиденцією у місті Львів

Четвер, 28 травня 2015, 18:57

У Львові відкрили почесне консульство Ізраїлю

Почесного консульства Держави Ізраїль в Західному регіоні України з резиденцією у місті Львів

У Львові відбулося урочисте відкриття почесного консульства Держави Ізраїль в Західному регіоні України.

На заході були присутні міський голова Львова Андрій Садовий, голова Львівської ОДА Олег Синютка, заступник міністра закордонних справ Вадим Пристайко, Надзвичайний та Повноважний Посол Ізраїлю в Україні Еліав Бєлоцерковські, народні депутати України та представники посольств і громадських організацій.

"Для Львова прийняти консульство Ізраїлю є великою честю і я хочу подякувати Почесному консулу Держави Ізраїль в Західному регіоні України Олегу Вишнякову, за його великий вклад організацію цієї події", – зазначив Андрій Садовий.

"Ми вдячні за ту допомогу, яку нам надає Держава Ізраїль. У нас спільна історія і у нас спільне велике майбутнє", – наголосив Олег Синютка.

Почесний консул Держави Ізраїль в Західному регіоні України Олег Вишняков подякував за честь представляти Державу Ізраїль в Західному регіоні України.

"Моїм основним завданням є розвиток економічних, культуриних, освітніх зв'язків між нашими країнами. Вся історія Ізраїлю – це історія боротьби за свою країну, тому я прагну перенести цей досвід в Україну", – повідомив Олег Вишняков.

Нагадаємо, що про відкриття Почесного консульства держави Ізраїль стало відомо ще у минулому році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.