Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пл. Міцкевича

olympics.at.ua

П'ятниця, 29 травня 2015, 09:35

Завтра у Львові перекриють пл. Міцкевича

пл. Міцкевича

Завтра центр міста перекриють через чемпіонат України з багатоборства, який проходитиме у Львові.  

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На вихідних Львів приймає XVIII Чемпіонат України з багатоборства тілоохоронців. Зокрема, змагання пройдуть 30 травня на площі Адама Міцкевича де з 04.00 до 20.00 год. для руху транспорту буде перекрито відрізок дороги від пам’ятника А. Міцкевичу до площі Галицької, а також 31 травня змагання відбудуться на стадіоні «Арена Львів».

Відтак, на час проведення змагань, 30 травня, з 04.00 до 20.00 год. буде перекрито відрізок дороги від площі А. Міцкевича до площі Галицької. Не перекриватимуть виїзд з вулиці Коперника та розворот на проспекті Свободи.

Громадський транспорт курсуватиме за таким маршрутом:

Маршрут №24: вул. Бандери – вул. Коперника – вул. Стефаника – вул. Дудаєва – просп. Шевченка – вул. Герцена – вул. Франка – пл. Соборна – вул. Личаківська.

Маршрути №45 та №48: вул. Сахарова – вул. Вітовського – вул. Франка – вул. кн. Романа – пл. Галицька – пл. Соборна – вул. Франка – вул. Вітовського.

Маршрут №1: закорочено до пл. Різні.

Маршрути №5А та №47А: пл. Різні – пл. Д. Галицького – вул. Підвальна – вул. Личаківська.

Маршрути 3А, 4А та №53: пл. Різні – пл. Д. Галицького – вул. Підвальна – пл. Соборна – вул. Франка – вул. Ш. Руставелі – вул. Франка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.