Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львів мерія

kh.vgorode.ua

П'ятниця, 29 травня 2015, 09:43

Гірняк може скласти конкуренцію Садовому на виборах – експерт

львів мерія

Політолога Степан Рутар вважає, що на виборах мера Львова діючому меру складе конкуренцію кандидат, який запропонує стратегію більш сучасну і наближену до європейських стандартів, ніж у Садового.

«Ті, хто втомився від діючого мера, і, з тих чи інших причин, не хотів би продовження його каденції, будуть об'єднуватись довкола сильного кандидата, яким на сьогоднішній день є Володимир Гірняк» – заявив Степан Рутар, повідомляє прес-служба ЛОО «Громадянська позиція».

Експерт вважає, що Львів, попри глянцеву картинку центральної частини міста, яку так охоче продають міські чиновники туристам, вже досить дано і впевнено втрачає позиції. «Неймовірно ускладнена дозвільна система, коли підприємцю, щоб отримати дозвіл на оренду землі під виробництво доводиться очікувати роками, операції на ринку комунального майна, які не сприяють збагаченню міської казни та ще багато іншого», – говорить Рутар.

Отож потрібні системні, а не косметичні зміни, – підсумовує експерт.

Нагадаємо, чергові місцеві вибори відбудуться у жовтні 2015 року. Серед пропозицій змін до діючого законодавства розглядається проведення виборів міських голів обласних центрів у два тури.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.