Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

трамвай

lviv4you.com

П'ятниця, 29 травня 2015, 13:11

У Львові стартує тендер на поставку 5 нових трамваїв

трамвай

«Львівелектротранс» оголошує тендер на поставку 5 нових низькопідлогових трамваїв.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Отримавши позику від ЄБРР, ЛКП «Львівелектротранс» запрошує підрядників до участі в тендері на поставку 5 нових трисекційних трамваїв, супутніх товарів та послуг.

Трамваї повинні бути низькопідлоговими, трисекційними, розрахованими на  ширину колії 1000 м, бути 2,3 м в ширину та від 19 до 25 м в довжину, з мінімальною пасажиромісткістю 160 пасажирів, охоплюючи 30 сидячих місць та принаймні одне місце для інвалідного візка.

Базове замовлення становитиме 5 одиниць, додаткове (відповідно до наявного бюджету) – до 2 одиниць.

При відборі буде використано процедуру 2-етапного тендеру.

Тендерна заявка 1 етапу міститиме лише технічну пропозицію без будь-якого зазначення цін, а також перелік будь-яких відхилень від технічних або комерційних умов, вказаних у тендерній документації, або будь-яких альтернативних технічних рішень, які учасник тендеру бажатиме запропонувати.

Після того, як замовник проведе оцінку заявок першого етапу, він запросить кожного з учасників торгів, що відповідають кваліфікаційним критеріям та подали пропозицію, яка технічно відповідає формальним вимогам, на ознайомлювальну зустріч.

Запрошення подати тендерну заявку другого етапу отримають лише кваліфіковані учасники торгів, які надали технічно відповідну формальним вимогам та прийнятну тендерну заявку першого етапу.

Тендерна заявка 2 етапу складатиметься з:

- оновленої технічної заявки, яка охоплюватиме всі зміни, які вимагатиме Замовник, відповідно до Меморандуму роз’яснювальної зустрічі, за необхідності, для того, щоб відобразити всі зміни в тендерній документації, випущені після подачі тендерної заявки першого етапу;

- комерційної заявки.

Подати тендерні пропозиції можна не пізніше 10.00 год 10 липня 2015 року за адресою ЛКП «Львівелектротранс», вул. Сахарова, 2.

Усі тендерні заявки 2 етапу повинні супроводжуватися забезпеченням тендерної заявки у розмірі 75000 євро або еквіваленту у конвертованій валюті та мають бути доставлені за вказаною вище адресою не пізніше часу та дати закінчення терміну подачі заявок, вказаного в запрошенні до участі у другому етапі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.