Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

УГП

versii.if.ua

Понеділок, 1 червня 2015, 15:33

У Львові обрали голову міського осередку УГП

УГП

Головою міської організації Української Галицької Партії у Львові став сотник Самооборони Майдану Андрій Жупник.

Про це повідомила рес-служба Української Галицької Партії.

Українська Галицька Партія створила міську організацію у Львові та обрала її головою Андрія Жупника.

Андрій Жупник — львів’янин, під час Євромайдану був сотником 15 сотні Самооборони, ще раніше — комендантом Мовного Майдану та сотником в часи Помаранчевої Революції.

«Навряд чи позитивні зміни в державі підуть з Києва. Ті люди, які сидять у Києві, не будуть думати, як створити у Львові робочі місця. Насправді Київ дивиться на Львів і очікує активних кроків від нас. Кращі зміни можна будувати з ініціативи місцевої громади, з Галичини, і, таким чином, подавати приклад для інших регіонів України. Тому є велика надія на децентралізацію, можливо, тоді з’явиться пласт відповідальних чиновників та мудрих управлінців», - заявив Андрій Жупник.

Також, за його словами, міська організація УГП спільно з громадськими організаціями та лідерами домагатиметься реформ на рівні міста Львова, зокрема вдосконалення міської інфраструктури.

Нагадаємо, УГП створена 1 листопада 2012 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.