Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Укрпошта

zn.ua

Вівторок, 2 червня 2015, 11:37

Через недбальство керівника «Укрпошти» помер листоноша

Укрпошта

На Львівщині судитимуть заступника керівника одного із районних відділень «Укрпошти», через недбальство якого померла людина.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

На Львівщині завершено досудове розслідування стосовно одного із керівників структурного підрозділу ЛДППЗ «Укрпошта», який обвинувачується у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки.

Правоохоронці довели, що через недбале ставлення до виконання службових обов’язків, керівник допустив для перевезення грошових коштів листоношу без надання йому відповідної охорони, спеціального автомобіля, зброї та спецзасобів.

Таким чином, у разі настання небезпеки, останній фактично перебував у беззахисному стані.

Відтак, у серпня 2014 року у Самбірському районі злочинці, скориставшись відсутністю належної охорони листоноші, поблизу лісосмуги вчинили на нього збройний напад, при цьому заволоділи значною сумою грошових коштів, призначених для соціальних виплат пільговим категоріям громадян та вбили працівника поштового відділення.

Відтак, у кримінальному провадженні прокуратурою затверджено обвинувальний акт, який скеровано для розгляду в суд.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.