Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

Середа, 27 червня 2012, 12:49

Програми «Львів-ТБ» вийдуть в ефір у липні

5 липня остаточно будуть відомі результати тендерів, і стане зрозуміло, на яких каналах і коли виходитиме «Львів-ТБ». Серед головних претендентів – телеканали ZIK і НТА, - про це повідомив в коментарі «Варіантам» в.о. директора КП «Телекомпанія «Львів-ТБ» Максим Ощіпко.

«Ми оголосили тендер на трансляцію наших програм, пропонували два лоти - 4-ох та 1,5 годинну трансляцію щодня. Зголосились тільки два канали ZIK і НТА. Попередньо відомо, що на ZIKу ми орендуватимемо 4 години ефіру, а на НТА – 1,5 години», - пояснив Максим Ощіпко.

Він розповів, що телеканал братиме в оренду ефірний час, а сама студія буде на вул. Підвальній, 3. Наразі там роблять ремонт.

«Може здатись, що 7 млн. грн., які нам виділили на телеканал - це велика сума, але якщо взяти до уваги, що техніку ми не поновлювали вже 10 років, а також ремонт на новій студії, то це вже не такі великі кошти», - розповів Максим Ощіпко.

Також він зазначив, що на телеканалі була певна «плинність» кадрів, але тепер ситуація стабільна.

«В лютому в нас було скорочення, але воно не торкнулось журналістів. Ми скоротили вільні вакансії та кількох технічних працівників, які виконували невеликий об’єм роботи. До скорочення в нас в штаті було більше 30 працівників, тепер 26. Зараз наші працівники побачили перспективу. Навіть більше - можливо доведеться добирати людей, бо буде справді багато роботи», - сказав він.

Максим Ощіпко каже, що вони надалі збирають документи для отримання ліцензії, оскільки те, що зараз «Львів-ТБ» виходитиме на інших каналах - вимушений вихід з ситуації.

На запитання, чи пропонувала ЛОДТРК свій ефірний час, пан Ощіпко відповів, що за попередніми розмовами, вони запропонували зависоку ціну за хвилину ефіру.

Нагадаємо, 30 березня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення анулювала ліцензію на мовлення КП «Телекомпанія Львів-ТБ» в районах Львівської області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.