Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ігор Кобрин

Четвер, 4 червня 2015, 14:12

Платіжки з врахуванням субсидій за травень отримають не всі львів'яни

Ігор Кобрин

Управління соціального захисту Львівської міськради повідомляє, що через велику кількість звернень для опрацювання, субсидію можуть призначити пізніше, але з врахуванням попередніх місяців.

Про це сьогодні, 4 червня на брифінгу повідомив в.о. начальника управління соціального захисту Львівської міськради Ігор Кобрин.

У Львові про отримання субсидії за новим спрощеним порядком звернулися понад 32,5 тис. громадян – це у 10 разів більше, ніж у такий період минулого року. 

"Більшість з цих заяв вже опрацьовано, мешканцям буде призначено субсидію і люди побачать її у своїх квитанціях, які отримають у червні. Залишиться деякий відсоток людей, які отримають субсидію у платіжках у липні», – повідомив Ігор Кобрин.

Рішення про призначення субсидій приймається після отримання відомостей від організацій надавачів послуг, житлово – експлуатаційних організацій, Державної фіскальної служби, Пенсійного фонду України. 

"Є великий обсяг справ і потрібен час на внесення даних і отримання відповідей від організацій – надавачів послуг. Завершення опрацювання документів буде у червні і людям буде врахована субсидія у липні за два попередні місяці. Не потрібно хвилюватися", – додав Ігор Кобрин.

За його словами, така ситуація склалася, оскільки працівники соцзахисту фізично не встигають опрацювати велику кількість звернень.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.