Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Євросоюз

uainfo.org

Четвер, 4 червня 2015, 16:08

Іспанія та Італія найбільше підтримують ЄС

Євросоюз

З усіх країн-членів Євросоюзу його діяльність найбільше підтримують Іспанія та Італія, а ось довіра Німеччини до союзу поступово падає.

Про це повідомляє Euobserver.com.

Згідно з дослідженням Pew Research Centre, проведеним у 6 найбільших країн-членів ЄС, найбільш позитивно налаштованими до політики ЄС залишаються іспанці та італійці. Високі показники також у Польщі (72%), Великобританії (51%), Франції (55%).

Рейтинг популярності Євросоюзу у Німеччині наразі становить 58%, проте, порівняно з минулим роком, він упав на 8 позначок.

59% німців вважають, що економічна інтеграція в ЄС посилить економіку їхньої країни. Щодо Італії та Франції, то так вважають лише 11% і 31% населення цих країн.

Щодо покращення економіки, то усі 6 країн, де проходило опитування, відповіли на це питання доволі песимістично. Вірять у зростання економіки лише 42% іспанців, 20% французів і 16% поляків. Щодо Німеччини та Італії. то тут населення країни вважає економічний стан країни задовільним.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.