Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

стадіон «Сокіл»

Четвер, 4 червня 2015, 17:47

Завтра у Львові у ФК «Львів» відбиратимуть стадіон

стадіон «Сокіл»

Завтра СК «Сокіл», який орендує ТзОВ «ФК «Львів», повернуть в комунальну власність міста

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Завтра, 5 червня, о 11.00 год. відбудеться повернення приміщення комунальної власності СК «Сокіл» на вул. Патона, 1, який є на балансі ЛКП «Агенція ресурсів Львівської міської ради» у власність міста згідно з рішенням Господарського суду Львівської області від 22 січня 2015 року.

СК «Сокіл» у 2008 році був переданий в оренду ТзОВ «ФК «Львів» для побудови тренувальної бази до проведення Чемпіонату Європи з футболу «ЄВРО-2012». Проте орендар не виконав своїх зобов’язань і з цього часу спортивний комплекс був доведений до штучної руйнації та потребує проведення капітального ремонту.

Після повернення приміщення в комунальну власність Львова тут і надалі займатиметься дитяча футбольна школа «Львів». Також заплановано проведення капітального ремонту головної будівлі спорткомплексу, де можуть проводитися тренування та змагання з ігрових видів спорту таких як: футбол, гандбол, баскетбол, флорбол.

Окрім цього на громадську спортивну раду Львова винесено питання генерального плану розвитку території спортивного комплексу, де зможуть бути представлені і бойові мистецтва, і велоспорт, а також легка атлетика й ігрові види спорту.

Наразі у Львові немає жодного комунального спортивного комплексу, де можуть займатися міські ДЮСШ та спортивні громадські організації. Тому СК «Сокіл» стане першою у місті комунальною спортивною базою.

Нагадаємо, у 2014 році депутат Львіської міськради вимагав передати стадіон «Сокіл» у комунальну власність.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.