Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

www.volynnews.com

Середа, 27 червня 2012, 13:41

Медсестра отримувала додаткові гроші за процедури, які не виконувала

На Львівщині працівники ДСБЕЗ Самбірського МВ затримали медсестру, яка за процедури, котрі не проводила, отримувала гроші. Про це повідомляє прес-служба ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

У ході проведення заходів, спрямованих на запобігання розкрадання державних коштів, правоохоронці виявили факт шахрайства в одній з районних лікарень. Медсестра фізіотерапевтичного кабінету подавала до бухгалтерії неправдиві довідки про кількість проведених процедур і отримувала більшу заробітню плату.

«Медсестра мала подавати довідки в бухгалтерію і їй нараховували 15% до заробітної плати за шкідливі умови. Вона все добре продумала і в журнал реєстру процедур вписувала прізвища хворих, яким нібито проводила процедури. Але, коли було перевірено історії хвороб цих хворих, то з'ясувалося, що їм таких фізіотерапевтичних процедур ніхто не призначав», - розповідає Тарас Цюх, начальник ДСБЕЗ Самбірського МВ ГУМВС України у Львівській області.

Так жінка двічі отримала понад 1 тис. грн. доплати.

Проти медсестри порушили кримінальну справу за ознаками ч. 2 ст. 190 (шахрайство), ч. 1 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів) КК України.

За цей злочин жінка може сісти за грати на три роки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.