Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

підписання Меморандуму

П'ятниця, 5 червня 2015, 13:54

У Миколаєві з'явиться контейнер для утилізації батарейок

підписання Меморандуму

ПАТ «Миколаївцемент» передало адміністрації Миколаєва контейнер для збору від населення відпрацьованих батарейок.

Про це повідомила прес-служба ПАТ «Миколаївцемент».

Вчора, 4 червня, з ініціативи ПАТ «Миколаївцемент» між Миколаївською РДА та Миколаївською районною радою був підписаний тристоронній меморандум щодо відповідального поводження з відходами та організації комплексної системи збору та передачі на подальшу утилізацію відпрацьованих малих побутових елементів живлення – батарейок.

«Усвідомлюючи необхідність всебічного сприяння подальшому розвитку соціальної відповідальності щодо поводження з відпрацьованими малими побутовими елементами живлення, та впливу на поліпшення роздільного збору сміття серед населення міста Миколаєва та району, навчити населення на власному прикладі правильно поводитися з відпрацьованими елементами живлення та відповідально ставитися до навколишнього природного середовища», - йдеться у меморандумі.

Відтак, ПАТ «Миколаївцемент» передав Миколаївській РДА та Миколаївській районній раді контейнер для збору від населення відпрацьованих малих побутових елементів живлення для їх подальшої утилізації шляхом безпечного промислового перероблення.

«Я справедливо пишаюся тим, що на ПАТ «Миколаївцемент» ми відповідально поводимося з таким видом відходів, і тому закликаю громаду приєднатися до цієї ініціативи. Щиро сподіваюся, що із підписанням сьогоднішнього Меморандуму, ми укріпили хорошу традицію з охорони навколишнього середовища, яка, вірю, знайде своє продовження і в інших громадських установах та в багатьох організаціях і підприємствах нашого району» - сказав генеральний директор ПАТ «Миколаївцемент» Роман Марущак.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.