Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Крим

uk.wikipedia.org

П'ятниця, 5 червня 2015, 14:30

Україна не зможе повернути Крим до кінця цього року

Крим

Президент України Петро Порошенко заявив, що повернення Криму є нездійсненним завданням протягом найближчого року.

Про це повідомляє ZN,UA.

Сьогодні, 5 червня, під час прес-конференції з нагоди щорічного звернення президента до Верховної Ради, Петро Порошенко зазначив, що повернення Криму є дуже складним завданням

«І якщо я не зупинився детально, скажімо, на проблемі повернення Криму, то це означає лише те, що це завдання надскладне і, на жаль, виходить за календарні рамки послання. Горизонт планування послання – 12 місяців», - заявив Петро Порошенко.

Також президент повідомив про впровадження санкцій щодо фізичних і юридичних осіб Росії та підготовку стратегії щодо повернення Криму Україні.

«Уряд, в тому числі за моїм дорученням, підготував цілий пакет позовів, які будуть спрямовані в різні суди, починаючи від Морського Арбітражу, закінчуючи судом в Гаазі, починаючи від захисту власності до персональної відповідальності тих чи інших осіб», – зазначив Порошенко.

Нагадаємо, Україна вимагає арешту російської власності за кордоном у якості компенсації за збитки через втрату Криму.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.