Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська ОДА

tsn.ua

Субота, 6 червня 2015, 19:14

У Синютки з’явится ще один заступник

Львівська ОДА

У голови Львівської ОДА Олега Синютки буде заступник з впровадження реформ у сфері місцевого самоврядування.

Кабмін 4 червня прийняв розроблений Мінрегіоном проект постанови "Деякі питання діяльності обласних, Київської міської державних адміністрацій", якою передбачається введення додаткової посади заступника голови місцевої державної адміністрації з впровадження реформ у сфері місцевого самоврядування.

Про це повідомляє сайт Децентралізація влади.  

Обласним та Київській міській державним адміністраціям в межах бюджетних призначень необхідно вирішити питання стосовно введення посади заступника голови відповідної місцевої державної адміністрації, на якого покласти повноваження з впровадження реформ у сфері місцевого самоврядування, децентралізації повноважень органів виконавчої влади,  йдеться у постанові. 

Нагадаємо, пропозиція стосовно необхідності введення посади профільного заступника голови місцевої державної адміністрації з впровадження реформи місцевого самоврядування була висловлена на засіданні Робочої групи з питань сприяння реформуванню територіальних громад базового рівня при Голові Верховної Ради України.

Як повідомляли Варіанти, керівник ЛОО НРУ Андрій Корнат призначений заступником голови Львівської ОДА Олега Синютки.

У голови Львівської ОДА чотири заступника. 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.